Familiekoncert Ørkenvand

Vi tilbyder at lave denne koncert i samarbejde med dit eget børnekor og Juniorkoret fra Sct.Johannes kirken med Matthias Geiger som kordirigent.
Værket findes som både 2 og 3 ligestemmigt kor, og i en sværhedsgrad hvor de fleste børnekor kan være med.
Programmet kombineres med andre overkommelige værker for kor og ensemble efter nærmere aftale, fællessang og kammermusik.
En rigtig familiekoncert.

Ørkenvand er et nyskrevet værk af organist Matthias Geiger i anledning af Sct Johannes Kirkens (Vejle) 80- års fødselsdag som blev fejret tirsdag den 28. september 2021.
Stykket er tilegnet Den Jyske Sinfonietta og varer 18 minutter, og er for børnekor og ensemble suppleret med vandlyd fra døbefonden.
Instrumentsammensætningen i Den Jyske Sinfonietta leder tankerne hen på gammel musik, men her er der altså tale om ny musik komponeret i en gradueret vanskelighedsgrad, dvs. tilpasset de udførendes færdigheder: Fra professionel til amatørniveau. Teksten er hentet fra biblen (Luk. 3, 1-20) og passer til anledningen: Johannes Døberen døber Jesus i ørkenen.
Det er komponistens hensigt at give alle kirkegængere en musikalsk oplevelse med nutidig musik som har kant, og som kan forstås af alle, men som også, på grund af sin kompleksitet, er mere end underholdning.

Besætning: sopran- og alsolist, 2 blokfløjter, cembalo og cello
Pris: 16.000 kr. afhængig af landsdel.